Se fierb ouale tari, se lasa sa se raceasca, se curata de coaja si se taie in doua pe lung. Se scot galbenusurile, se pun intr-un castron, se zdrobesc
Se fierb ouale tari, se lasa sa se raceasca, se curata de coaja si se taie in doua pe lung. Se scot galbenusurile, se pun intr-un castron, se zdrobesc si se freaca cu ceapa prajita(fara sa fie rumenita) intr-o lingura de unt. Se lasa sa se raceasca(daca ceapa a fost pusa fierbinte), se adauga smintina, sarea si piperul. Jumatatile de ou se umplu cu aceasta pasta. Fiecare felie de franzeluta se prajeste in untura apoi se scoate miezul, astfel incit sa se formeze niste covrigei. Fiecare jumatate de ou umplut se pune in locul miezului scobit si se asaza astfel pe farfurie turnind pe deasupra sosul fierbinte. Sosul: se prajeste foarte putin unul cu faina, se stinge cu zeama de carne si se lasa sa fiarba 5 minute. Se ia de la foc si se adauga galbenusurile, amestecind cu lingura, apoi laptele, mararul si sarea.
Cum da frigul, cum am chef de copt ceva si de facut aluaturi. De aceasta data am ales o reteta pe care am pus de mult ochii,...
PidePrajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasa