Oua umplute cu sos de rosii

Ouale fierte tari se pregatesc pentru umplut. Umplutura se prepara din galbenusul amestecat cu ceapa inabusita, sare, piper, verdeata si jumatate din

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 100 gr. unt
  • 1 lingurita faina
  • zeama de rosii sau bulion
  • 1 ceapa
  • verdeata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ouale fierte tari se pregatesc pentru umplut. Umplutura se prepara din galbenusul amestecat cu ceapa inabusita, sare, piper, verdeata si jumatate din cantitatea de unt frecat spuma. Se asaza intr-un vas de pamint sau de Jena si se toarna deasupra sosul de rosii, gros ca ciulamaua. Se dau la cuptor 20 minute. Se servesc fierbinti. Se mai pot prepara si astfel: ouale fierte cleioase se taie in jumatate, se asaza intr-o farfurie care merge la cuptor si se toarna pe deasupra sosul de rosii. Se dau la cuptor.
Se servesc fierbinti

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa