Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua pe lung dupa ce s-au racit. Se scot galbenusurile, astfel incit sa nu se rupa albusul, se pun intr-u
Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua pe lung dupa ce s-au racit. Se scot galbenusurile, astfel incit sa nu se rupa albusul, se pun intr-un castron si se freaca bine cu untul. Se adauga patrunjel, sarea si piperul si se umple fiecare albus cu pasta obtinuta. Se presara peste fiecare putin patrunjel tocat, si se asaza pe o farfurie, peste un strat de salata verde tocata.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii