Oua umplute in coaja lor

Pentru oua umplute in coaja lor se fierb ouale tari, dupa ce au fost bine spalate. Se lasa sa se raceasca. Se taie in lung, in doua, cu un cutit ascutit.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 lingura smantana
  • 1 felie de paine
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita marar tocat.

Mod de preparare

Pentru oua umplute in coaja lor se fierb ouale tari, dupa ce au fost bine spalate. Se lasa sa se raceasca. Se taie in lung, in doua, cu un cutit ascutit, astfel incat sa nu se sfarame coaja. Se scot albusul si galbenusul pe un fund de lemn, iar cojile se lasa la o parte. Se toaca oul destul de marunt fara sa se zdrobeasca insa de tot. Se adauga o lingura plina de caimac sau de smantana si miezul de la o felie subtire de franzela muiat in lapte. Se amesteca totul pana nu se mai cunoaste painea; se pune sare, piper si marar taiat fin. Cu aceasta pasta se umplu putin bombat cojile de ou, se bat pe deasupra in pesmet fin si se prajesc in unt numai pe partea umpluta.


Ouale umplute in coaja lor se servesc calde.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii