Pentru oua umplute in coaja lor se fierb ouale tari, dupa ce au fost bine spalate. Se lasa sa se raceasca. Se taie in lung, in doua, cu un cutit ascutit.
Pentru oua umplute in coaja lor se fierb ouale tari, dupa ce au fost bine spalate. Se lasa sa se raceasca. Se taie in lung, in doua, cu un cutit ascutit, astfel incat sa nu se sfarame coaja. Se scot albusul si galbenusul pe un fund de lemn, iar cojile se lasa la o parte. Se toaca oul destul de marunt fara sa se zdrobeasca insa de tot. Se adauga o lingura plina de caimac sau de smantana si miezul de la o felie subtire de franzela muiat in lapte. Se amesteca totul pana nu se mai cunoaste painea; se pune sare, piper si marar taiat fin. Cu aceasta pasta se umplu putin bombat cojile de ou, se bat pe deasupra in pesmet fin si se prajesc in unt numai pe partea umpluta.
Ouale umplute in coaja lor se servesc calde.
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti