Se fierb ouale sa fie tari. Se taie in jumatati, si se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se amesteca cu putin ulei de masline, cu pestel
Se fierb ouale sa fie tari. Se taie in jumatati, si se separa galbenusurile de albusuri.
Galbenusurile se amesteca cu putin ulei de masline, cu pestele, cu ardeiul si cu maslinele taiate in cubulete foarte mici. Se vor umple jumatatile de oua ramase cu ceea ce a rezultat si se aseaza intr-un vas de cuptor.
Separat de face un sos bechamel si se toarna peste oua. Deasupra se pune cascaval ras si se lasa la cuptor 15- 20 de min.
O prajitura aerata cu o aroma intensa de vanilie si usor acrisoara, o prajitura racoroasa si nu foarte dulce.
Desert prajitura cu mac, crema de vanilie si gem de caiseOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj