Papanasi cu branza

Se amesteca ouale, branza, esenta, razatura de lamaie si zaharul, iar la urma se adauga faina pana devine compozitia ca un aluat de gogosi. Papanasii

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3oua
  • branza dulce de vaci 1 kg
  • esenta de rom
  • razatura de lamaie
  • zahar dupa gust
  • faina si zahar pudra sau fineti pt. ornare

Mod de preparare

Se amesteca ouale, branza, esenta, razatura de lamaie si zaharul, iar la urma se adauga faina pana devine compozitia ca un aluat de gogosi. Papanasii ii modelam in forma de inelusi sau bilute ii dam prin faina si ii prajim in ulei incins. Dupa ce s-au prajit ii asezam pe un platou si ii pudram cu zahar pudra sau ii trecem prin fineti (dar tineti trebuie diluat cu esenta de rom pentru a se subtia putin)

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide