Paste a la gogo

Se fierb pastele cu o lingura de ulei de masline si cu un praf de sare, se spala si se pun intr-un vas , se adauga untul si branza si se amesteca bine

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g de paste
  • unt 100 g
  • branza feta 120 g
  • usuioc
  • doua lingurite de suc de lamaie
  • doua albusuri de oua

Mod de preparare

Se fierb pastele cu o lingura de ulei de masline si cu un praf de sare, se spala si se pun intr-un vas , se adauga untul si branza si se amesteca bine, se aduaga busuiocul, lamaia si albusurile de oua si se pun la cuptor timp de 15 minute, se pot scoate dupa 5 minute si sa se amestece

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide