Placinta din dovlecei

Se curata si se rad dovleceii (pe razatoarea mare). La sel se procedeaza si cu ceapa. Restul de ingrediente se amesteca. Se unge o tava cu putin ulei

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 dovlecei
  • 3 oua
  • 1 1/2 pahar de faina
  • 3 cepe mijlocii
  • 1/2 pahar ulei
  • 1/1 pahar de apa
  • 1 lingura mare praf de supa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata si se rad dovleceii (pe razatoarea mare). La sel se procedeaza si cu ceapa. Restul de ingrediente se amesteca.

Se unge o tava cu putin ulei si faina si se adauga toata compozitia, apoi se pune la cuptor.
Se taie in forma patrata. Se poate servi si calda, dar si rece e la fel de gustoasa. Se mai poate pastra la congelator. La serviciu, se incalzeste la microunde.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...