Quemone din dovlecei

Se curata dovleceii de coaja si se rad prin razatoarea mare. Se presara cu putina sare sa nu se mai scurga apa din ei. Ouale se bat, se amesteca cu pu

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 dovlecei tineri
  • 4 oua
  • putin lapte
  • faina

Mod de preparare

Se curata dovleceii de coaja si se rad prin razatoarea mare. Se presara cu putina sare sa nu se mai scurga apa din ei. Ouale se bat, se amesteca cu putin lapte (sifon) si cu faina, sa se faca o compozitie mai groasa decit aceea de clatite. Se adauga dovleceii rasi, cu o lingurita se ia din compozitie si se coace aluatul obtinut in ulei fierbinte.
Se servesc ca aperitiv sau ca garnitura la friptura

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca