Rulada aperitiv delicioasa

Rulada aperitiv delicioasa este o mancare de oua cu umplutura de ciuperci amestecate cu cascaval si legume ce poate fi servita ca si aperitiv.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml lapte
  • 100 g unt sau
  • margarina
  • o lingurita de sare
  • 150 g faina
  • 5 oua
  • Umplutura:
  • ciuperci
  • ceapa
  • usturoi si mirodenii
  • cascaval ras
  • morcov fiert
  • gogosari
  • masline
  • castraveti

Mod de preparare

Rulada aperitiv delicioasa este o mancare de oua cu umplutura de ciuperci amestecate cu cascaval si legume ce poate fi servita ca si aperitiv. Laptele, sarea si untul se pun la fiert iar atunci cand clocoteste se adauga faina, apoi, pe rand, ouale. Galbenusurile se adauga pe rand, iar albusurile se bat spuma. Umplutura se face din ciuperci calite cu ceapa, usturoi si mirodenii, cascaval ras pe razatoare, morcov fiert taiat fasii, gogosari taiati fasii, masline jumatati si castraveti taiati fasii, toate pregatite din timp. Pana se coace blatul, pregatim ciupercile sa fie calde. Rasturnam blatul copt pe o hartie pergament, punem peste blat ciupercile calde, peste ciuperci punem fasii de morcov, castraveti, gogosari, masline, iar deasupra, cascavalul ras si rulam repede. Rulada aperitiv delicioasa invelim in hartie, apoi in prosop si acoperim pana a doua zi.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Drob de pui aromat cu verdeturi proaspete

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Drob de pui aromat cu verdeturi proaspete
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca