Rulada cu sunca si oua

Branza se amesteca cu sare si piper.Rozmarinul si patrunjelul verde se spala si se toaca.Ouale se bat bine si se amesteca cu verdeturile tocate.Intr-

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g.branza de vaci
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • patrunjel verde
  • 6 oua
  • 4 linguri ulei de masline
  • 120g.sunca afumata
  • taiata felii

Mod de preparare

Branza se amesteca cu sare si piper.Rozmarinul si patrunjelul verde se spala si se toaca.Ouale se bat bine si se amesteca cu verdeturile tocate.Intr-o tigaie dreptunghiulara se pune uleiul de masline, se lasa sa se infierbinte ,apoi punem ouale batute.Se lasa cca.5-6 minute ,apoi se intoarce omleta si se mai frige 3 minute.Se rastoarna pe o folie de aluminiu ,se acopera cu feliile de sunca ,se unge cu crema de branza si se ruleaza.Se unge rulada cu restul de ulei ,se acopera bine cu folia si se da la cuptor preincalzit pentru 10 minute, la 180*C.

Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca ,apoi se scoate din folie si se taie in felii de 2 cm. grosime.
Pe un platou se pun foi de salata verde ,apoi se aseaza feliile de rulada si se orneaza cu patrunjel verde.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii