Branza se amesteca cu sare si piper.Rozmarinul si patrunjelul verde se spala si se toaca.Ouale se bat bine si se amesteca cu verdeturile tocate.Intr-
Branza se amesteca cu sare si piper.Rozmarinul si patrunjelul verde se spala si se toaca.Ouale se bat bine si se amesteca cu verdeturile tocate.Intr-o tigaie dreptunghiulara se pune uleiul de masline, se lasa sa se infierbinte ,apoi punem ouale batute.Se lasa cca.5-6 minute ,apoi se intoarce omleta si se mai frige 3 minute.Se rastoarna pe o folie de aluminiu ,se acopera cu feliile de sunca ,se unge cu crema de branza si se ruleaza.Se unge rulada cu restul de ulei ,se acopera bine cu folia si se da la cuptor preincalzit pentru 10 minute, la 180*C.
Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca ,apoi se scoate din folie si se taie in felii de 2 cm. grosime.
Pe un platou se pun foi de salata verde ,apoi se aseaza feliile de rulada si se orneaza cu patrunjel verde.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti