Rulada de ou

Amestecam trei galbenusuri cu faina, , branza, smantana si piper. La final adaug albusurile batite spuma cu un praf de sare. Ungem tava cu unt, acoper

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 3 lg cu faina
  • 1/2 pahar cu caldut
  • 1 lg cu unt
  • 100g branza
  • 200g cascaval
  • 1 paharel cu smantana
  • 200g sunca de pui
  • 100g orez
  • 2-3 fire de ceapa verdepesmet-100g
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Amestecam trei galbenusuri cu faina, , branza, smantana si piper. La final adaug albusurile batite spuma cu un praf de sare.

Ungem tava cu unt, acoperim cu hartie pergament su rasturnam compozitia de ou. Intindem bine stratul de ou si dam la cuptor 20-25 min.

FFierbem orezul in apa cu un praf de sare si un strop de ulei. Il scurgem si il amestecam fierbinte cu cascavalul dat pe razatoare si ceapa verde tocata marunt.

Asezam deasupra foii de ou felii de sunca si orezul impreuna cu cascavalul si rulam cu grija.

Dam rulada prin ou batut, prin pesmet calit inainte in putin ulei si asezam rulada din nou pe tava de copt.

Mai bagm la cuptor pana se aureste pesmetul.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...