Scotch eggs merg de minune alaturi de diverse sosuri sau muraturi si pot fi servite atat calde cat si reci
Intr-o craticioara, pune apa cu sare la fiert. Cand aceasta a inceput sa dea fiarba, adauga cele 4 oua cu mare grija, si lasa-le fix 4 min si jumatate. Vrei ca interiorul sa ramana moale.
Dupa epuizarea timpului scurge apa fierbinte si adauga apa rece. Apuca-te sa decojesti ouale. Sparge coaja, curat-o putin si apoi trece oul inca o data prin apa – se va curata mult mai usor asa.
Bate cele doua oua crude cu ajutorul unui tel. Inveleste apoi ouale fierte in carne. Da-le prin faina, apoi prin ou si prin pesmet. Strange-le bine si adauga-le cu grija in tigaia cu ulei incins. Prajeste-le cam 10-12 minute pana se gatesc complet. Scoate-le pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi uleiul in exces.
Chiar iti doresc sa incerci aceasta gustare. Pe mine unul m-a cucerit.
O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti