Scrob cu ceapa verde

Se toaca ceapa cu tot cu codite si se rumeneste usor in unt, amestecand tot timpul. Apoi se toarna ouale batute, cu sare, piper si se amesteca pana c

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 lingurita unt
  • sare
  • piper
  • 4 cepe verzi

Mod de preparare

Se toaca ceapa cu tot cu codite si se rumeneste usor in unt, amestecand tot timpul. Apoi se toarna ouale batute, cu sare, piper si se amesteca pana ce se coaguleaza.


Se serveste cald.

Alte retete:

Zacusca de ciuperci

Papanasi fierti

Placinta cu dovleac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...