Trufele se spala, se taie subtire si se calesc in unt. Cand sunt gata se opreste o parte din trufe pentru garnisit, iar in tigaia cu restul de trufe
Trufele se spala, se taie subtire si se calesc in unt. Cand sunt gata se opreste o parte din trufe pentru garnisit, iar in tigaia cu restul de trufe se toarna ouale batute, se amesteca, pe foc si se lasa sa se coaguleze. Se aranjeaza pe farfurie si se garnisesc cu trufele ramase.
Se serveste cald.
Alte aperitive:
Chiftelute
Zacusca de ciuperci
Placinta de dovleac
Am ajuns si la suapa /ciorba cu numarul 250, perfect pe placul nostru. Aceasta supa este foarte usor de preparat. Aveam...
Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj