Scrob cu trufe

Trufele se spala, se taie subtire si se calesc in unt. Cand sunt gata se opreste o parte din trufe pentru garnisit, iar in tigaia cu restul de trufe

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura patrunjel verde
  • 1 lingura unt
  • 150 gr trufe
  • sare
  • piper
  • 5 oua

Mod de preparare

Trufele se spala, se taie subtire si se calesc in unt. Cand sunt gata se opreste o parte din trufe pentru garnisit, iar in tigaia cu restul de trufe se toarna ouale batute, se amesteca, pe foc si se lasa sa se coaguleze. Se aranjeaza pe farfurie si se garnisesc cu trufele ramase.


Se serveste cald.

Alte aperitive:

Chiftelute

Zacusca de ciuperci

Placinta de dovleac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...