Se spala rosiile si se taie in jumatati, se scobesc si se lasa cu gura in jos, ca sa se scurga bine, apoi se picura in fiecare rosie cateva picaturi d
Se spala rosiile si se taie in jumatati, se scobesc si se lasa cu gura in jos, ca sa se scurga bine, apoi se picura in fiecare rosie cateva picaturi de ulei de masline. Se asaza rosiile intr-un vas incasabil uns cu unt, care se introduce in cuptorul fierbinte. Cand rosiile s-au inmuiat, se scoate vasul si in fiecare rosie se pun cu lingura oua batute, iar deasupra se asaza cate o felie de ceapa prajita. Se mai lasa in cuptor pana se coaguleaza ouale, dupa care se scoate.
Scrobul in rosii se serveste cald.
Alte aperitive:
Oua umplute cu ciuperci
Rosii umplute cu pipet de pui
Chiftelute
"De orice se poate lipsi romanul, dar de mancare niciodata.Itinerarul gastronomic, o data stabilit,va fi urmat cu...
Pui SultanicaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa