Soricei veseli

Soriceii veseli sunt aperitive cu oua delicioase si foarte sanatoase. Cascavalul se poate praji in ulei, sau se poate pune in tava de la cuptor.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie cascaval pane
  • 2 oua fierte tari
  • 2 ridichii rosii
  • 8 boabe de piper negru
  • 1 morcov
  • cateva feliute de branza topita
  • salata verde pentru ornat
  • cateva rosioare chery
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Soriceii veseli sunt aperitive cu oua delicioase si foarte sanatoase. Cascavalul se poate praji in ulei, sau se poate pune in tava de la cuptor. Punem in tava de la aragaz hartie de copt. Punem cascavalul si il dam la cuptor la foc mic, pana se rumeneste usor deasupra. Fierbem ouale tari, apoi le lasam la racit. Le curatam si le taiem pe jumatate. Taiem ridichea in feliute subtiri. Punem cate o feliuta in loc de urechi. Morcovul se taie cubulete mici si se pune in loc de nasuc, iar piperul il punem in locul ochisorilor. In loc de codita pune cateva tulpini de patrunjel. Taiem restul de morcov in fasiute subtiri. Punem in mijlocul fiecarei felii de branza topita cate o fasiuta de morcov si rulam, sa capete aspectul unei cale. Punem salata verde pe o farfurie, cascavalul, ouale si branza topita. Atentie cand dam la copii soriceii veseli, scoatem boabele de piper.


11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Tochitura cu mamaliga

Tochitura cu mamaliga
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii