Sufleu de conopida

Se fierbe conopida intreaga.Untul se pune intr-o tigaie si se lasa pe foc pana se topeste.Se adauga faina si se amesteca bine pana se incorporeaza fai

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O conopida
  • 3 linguri faina
  • 100g unt
  • 4 oua
  • 2.5 pahare lapte
  • un praf de sare
  • 200g cascaval

Mod de preparare

Se fierbe conopida intreaga.Untul se pune intr-o tigaie si se lasa pe foc pana se topeste.Se adauga faina si se amesteca bine pana se incorporeaza faina in unt,apoi se toarna treptat laptele,amestecand pana se obtine o ciulama buna.Se ia sosul de pe foc,se amesteca cu cascavalul ras pe razatoarea mica si se lasa sa se raceasca,apoi se adauga sare,se introduc pe rand galbenusurile batute spuma tare.Se unge un vas cu unt,se pune conopida intrega,iar deasupra se toarna compozitia presarata inainte si se pune la cuptor sa se coaca.
Se serveste imediat ce este gata.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa