Sufleu de oua

Se pune untul intr-un castron si se amesteca cu faina, se adauga laptele treptat, amestecind bine, apoi se pune pe un foc mic si se ames­teca pina

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua crude
  • 1 1/2 pahar lapte
  • 60 g unt
  • 50 g zahar
  • un praf de sare
  • 1 1/2 lingura faina

Mod de preparare

Se pune untul intr-un castron si se amesteca cu faina, se adauga laptele treptat, amestecind bine, apoi se pune pe un foc mic si se ames­teca pina se ingroasa. Se ia sosul de pe foc, se lasa sa se raceasca, se adauga galbenusurile crude, sare, galbenusurile fierte si albusurile taiate marunt, apoi albusurile batute spuma tare. Se unge o forma cu unt, se toarna compozitia si se introduce in cuptorul fierbinte, dar focul se micsoroaza. Se lasa 30 minute sa se coaca.
Alte retete recomandate:

Ciuperci umplute

Ciulama de ciuperci

Ardei umpluti

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu caise, visine si bezea

O combinatie ideala pentru vremea de afara!

Prajitura cu caise, visine si bezea
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii