Se pune untul intr-un castron si se amesteca cu faina, se adauga laptele treptat, amestecind bine, apoi se pune pe un foc mic si se amesÂteca pina
Se pune untul intr-un castron si se amesteca cu faina, se adauga laptele treptat, amestecind bine, apoi se pune pe un foc mic si se amesÂteca pina se ingroasa. Se ia sosul de pe foc, se lasa sa se raceasca, se adauga galbenusurile crude, sare, galbenusurile fierte si albusurile taiate marunt, apoi albusurile batute spuma tare. Se unge o forma cu unt, se toarna compozitia si se introduce in cuptorul fierbinte, dar focul se micsoroaza. Se lasa 30 minute sa se coaca.
Alte retete recomandate:
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti