Sufleu de oua

Se pune untul intr-un castron si se amesteca cu faina, se adauga laptele treptat, amestecind bine, apoi se pune pe un foc mic si se ames­teca pina

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua crude
  • 1 1/2 pahar lapte
  • 60 g unt
  • 50 g zahar
  • un praf de sare
  • 1 1/2 lingura faina

Mod de preparare

Se pune untul intr-un castron si se amesteca cu faina, se adauga laptele treptat, amestecind bine, apoi se pune pe un foc mic si se ames­teca pina se ingroasa. Se ia sosul de pe foc, se lasa sa se raceasca, se adauga galbenusurile crude, sare, galbenusurile fierte si albusurile taiate marunt, apoi albusurile batute spuma tare. Se unge o forma cu unt, se toarna compozitia si se introduce in cuptorul fierbinte, dar focul se micsoroaza. Se lasa 30 minute sa se coaca.
Alte retete recomandate:

Ciuperci umplute

Ciulama de ciuperci

Ardei umpluti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii