Se pune untul intr-un castron si se amesteca cu faina, se adauga laptele treptat, amestecind bine, apoi se pune pe un foc mic si se amesÂteca pina
Se pune untul intr-un castron si se amesteca cu faina, se adauga laptele treptat, amestecind bine, apoi se pune pe un foc mic si se amesÂteca pina se ingroasa. Se ia sosul de pe foc, se lasa sa se raceasca, se adauga galbenusurile crude, sare, galbenusurile fierte si albusurile taiate marunt, apoi albusurile batute spuma tare. Se unge o forma cu unt, se toarna compozitia si se introduce in cuptorul fierbinte, dar focul se micsoroaza. Se lasa 30 minute sa se coaca.
Alte retete recomandate:
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii