Pestele se curata,se spala si se fierbe.Cand este gata fiert se scoate din apa,se racoreste,apoi s scot oasele toate,iar carnea se framanta bine pana
Pestele se curata,se spala si se fierbe.Cand este gata fiert se scoate din apa,se racoreste,apoi s scot oasele toate,iar carnea se framanta bine pana devine o pasta.Se face un sos alb din doua linguri de faina amestecate cu untul,pe foc,si cu laptele adaugat treptat.Se amesteca sosul cu pasta de peste,se pun galbenusurile pe rand,se adauga sarea si albusurile batute spuma,amestecand usor.SE unge cu unt un vas,din care se va servi si la masa,se toarna compozitia in el si se introduce in cuptor.
Cand este gata se serveste imediat
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti