Tortilla Espanola

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie. Se soteaza ceapa la temperatura medie timp de 6 - 8 minute, pina devine aurie. Se scurgea ceapa de ulei, pastrind

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 lingurite ulei de masline
  • 2 cepe mici
  • taiate felii
  • 2 cartofi
  • curatati si taiati fisii subtiri
  • 6 oua
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie. Se soteaza ceapa la temperatura medie timp de 6 - 8 minute, pina devine aurie. Se scurgea ceapa de ulei, pastrind 2 lingurite in tigaie. Se rastoarna cartofii in apa fierbinte si se lasa timp de 4-5 minute. Se bat ouale intr-un vas mare si se adauga ceapa si cartofii, sare si piper dupa gust. Se rastoarna ouale in tigaie si se lasa doua minute. Imediat se pune tigaia in cuptorul incins si se lasa 20 - 30 de minute. Se rastoarna tortilla pe un platou, se taie bucati si se serveste cu salata.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...