Totilla de Patatas

Se taie cartofii in feliute mici si subtiri si se prajesc in uleiul incins. Se bat ouale intr-un castron, dar nu excesiv. Se scot cartofii si se pun i

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa mica
  • 100G mozzarella

Mod de preparare

Se taie cartofii in feliute mici si subtiri si se prajesc in uleiul incins. Se bat ouale intr-un castron, dar nu excesiv. Se scot cartofii si se pun in castron impreuna cu ouale si branza. Se prajeste ceapa, apoi se adauga compozitia in tigaie(de preferat ca tigaia sa fie mai inalta). Se prajeste pe o parte acoperita de un capac si se intoarce pe partea cealalta cu ajutorul unei farfurii intinse.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Briose aperitiv

Eram in mare pana de inspiratie pt micul dejun....si mi-am adus aminte ca am vazut ceva briose la Merisor care mi-au placut...

Briose aperitiv
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca