APERITIV CU PESTE

Am condimentat pestele cu putina sare si l-am prajit. Am spart ouale si le-am batut bine, am adaugat zema de lamaie si am condimentat cu sare si piper

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 350 gr cascaval ras; 6 oua; 500 gr peste (eu am folosit filete); 5 linguri de faina+4 de pesmet; sare si piper; zeama de la o jumatate de lamaie

Mod de preparare

Am condimentat pestele cu putina sare si l-am prajit.

Am spart ouale si le-am batut bine, am adaugat zema de lamaie si am condimentat cu sare si piper si am mai batut inca un pic ouale.

Am adaugat cascavalul si am amestecat. Am sfarmat bine pestele si am adaugat si pestele si am amestecat.

Am adaugat faina si pesmetul, am amestecat bine si l-am pus intr-un lighenas mai mic si l-am pus in frigider pentru o ora.

Dupa o ora l-am scos si l-am modelat in bilute.

Le-am dat prin faina. Am batut separat 2 oua si am mai adaugat 100 ml lapte.

Le-am asezat toate intr-o cutie si le-am pus in congelator pentru 2 ore.

Dupa doua ore am scos cateva si am prajit in ulei incalzit bine, am pus pe rand cate o biluta ca sa nu se imprastie.

Reteta propusa de Polyanna

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...