Aperitiv cu somon si dovlecel

Aperitivul cu somon si dovlecel este foarte simplu si usor de pregatit, gustos si de mare efect pentru mesele festive.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr somon afumat
  • 120 grame branzica proaspata (frischkase de la Megaimage
  • in cutiute de 60 de grame - asa au tradus ei)
  • 1/2 ceapa
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 zucchini (dovlecel)

Mod de preparare

Tocam ceapa (mai mare), mararul (nu foarte marunt), somonul patratele. Pastram cateva fasiute de somon si cateva ramurele de marar pentru ornat. Am ales sa le tai mai mare ca sa obtin o textura mai pronuntata a aperitivului. Le amestecam bine.

Taiem zucchinele feliute groase de 3 mm (aproximativ) si impartim compozitia de mai sus. Ornam cu somonul si cu mararul.

Concluzii:
Foarte bun, sotul a mancat cu paine prajita - si a mers de minune, spune el. Sincer, nu credeam ca zucchinele crud poate fi atat de bun, dar uite ca se mai inseala omul. Nu am pus lamaie, caci a contrabalansat ceapa (mai iute) suficient gustul de somon. Pofta buna!

Reteta de aperitiv cu somon si dovlecel a fost propusa de Bunny pe forum culinar.




Serviti aperitivul cu somon si dovlecel pe mesele festive.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare aromata cu vinete si pui

Mancare aromata cu vinete si pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca