Aperitivul cu somon si dovlecel este foarte simplu si usor de pregatit, gustos si de mare efect pentru mesele festive.
Tocam ceapa (mai mare), mararul (nu foarte marunt), somonul patratele. Pastram cateva fasiute de somon si cateva ramurele de marar pentru ornat. Am ales sa le tai mai mare ca sa obtin o textura mai pronuntata a aperitivului. Le amestecam bine.
Taiem zucchinele feliute groase de 3 mm (aproximativ) si impartim compozitia de mai sus. Ornam cu somonul si cu mararul.
Concluzii:
Foarte bun, sotul a mancat cu paine prajita - si a mers de minune, spune el. Sincer, nu credeam ca zucchinele crud poate fi atat de bun, dar uite ca se mai inseala omul. Nu am pus lamaie, caci a contrabalansat ceapa (mai iute) suficient gustul de somon. Pofta buna!
Reteta de aperitiv cu somon si dovlecel a fost propusa de Bunny pe forum culinar.
Serviti aperitivul cu somon si dovlecel pe mesele festive.
Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti