Crab sticks pane

Crab sticks sunt un tip de fructe de mare prelucrate din mai multe feluri de pesti cu carne alba si condimente. Se mai numesc si crab batoane sau imi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet cu crab sticks
  • 2 oua
  • pesmet
  • faina
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • vegeta

Mod de preparare

Crab sticks sunt un tip de fructe de mare prelucrate din mai multe feluri de pesti cu carne alba si condimente. Se mai numesc si crab batoane sau imitatie de carne de crab sau fructe de mare bete sau surimi sau asa cum scrie pe pachet krab sticks. Se gasesc in orice supermarket la sectiunea produse congelate si sunt foarte accesibili ca pret. Ii putem utiliza ca ingredient in salate, supe, musaca, chiftelute sau se pot face pane- asa cum o sa-i gatesc eu astazi.

Se lasa batoanele de crab sa se decongeleze si apoi se desfac din foile individuale. Se bat bine ouale cu condimentele. Se ia cate un baton si se trece mai intai prin faina apoi prin amestecul de ou si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins doua-trei minute pe ambele parti si se scot pe servete absorbante de hartie.


Se pot servi alaturi de salata de spanac proaspat cu ceva ulei de masline si un strop de zeama de lamaie.

Sursa aceste retetete este blogul culinar truedelights

Alte retete recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...