Toamna in farfurie!!
In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata ,taiata in bucatele mai mici. Rumenim carnea bine, apoi adaugam varza tocata marunt si frecata cu un pic de sare (se framanta impreuna cu sarea, cu mainile pentru a se inmuia si pentru a-si lasa suc la preparare.) Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba incet in suc propriu, amestecand din cand in cind cu o lingura de lemn, apoi acoperim iarasi oala. Procedam astfel pana ce scade sucul lasat de varza si varza capata culoarea aurie si se imnoaie, apoi adaugam rosiile date prin razatoare, fara pielita. Se acopera din nou si lasam sa scada bine. Cand varza incepe sa se caleasca si carnea este moale, piperam, adaugam si piper boabe dar si 2-3 foi de dafin. Daca dorim un pic mai acra, putem adauga un pic de sare de lamaie. Se presara si mararul tocat fin, dupa ce oprim focul.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDaca si Matei a zis ca e extraordinara ciorba asta, eu nu mai adaug nimic. Doar va spun cum am pregatit-o. :)
Ciorba radauteanaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii