Heringul file se taie in doua de-a lungul, se ruleaza si se strapunge cu scobitori. Galbenusurile fierte se zdrobesc si se adauga sare, piper, mustar
Heringul file se taie in doua de-a lungul, se ruleaza si se strapunge cu scobitori. Galbenusurile fierte se zdrobesc si se adauga sare, piper, mustar si frisca. Aceasta crema se pune peste rulourile de peste cu ajutorul unui saculet pentru creme.
Pentru dresingul de mustar, se amesteca bine ingredientele, adaugand piper.
Pentru dresingul de castraveti si ridichi, castravetii se taie fidelute, ridichile se spala si se maruntesc fin, apoi se pune frisca, se amesteca si se condimenteaza.
Pentru sosul cu condimente mararul si patrunjelul se toaca foarte marunt, se adauga frisca si zeama de lamaie.
Mod de servire: Se serveste cu „lefser”, un fel de placinta din ovaz, specific norvegian.
Alte retete simple
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti