Un aperitiv rapid, simplu, dar delicios care merge bine si ca un aperitiv festiv , dar si ca o gustare sau de ce nu, o cina, ori cand te pregatesti sa transformi vizitele neasteptate ale prietenilor, intr-o intalnire reusita.
Scurgem bine uleiul de pe conservele de ton si il punem intr-un vas mai inalt , impreuna cu toate celelalte ingrediente. Cu un mixer vertical, le maruntim si amestecam pe toate , pina se omogenizeaza. Si...GATA ! Urmeaza sa punem pe felii de lamaie sau felii de paine, pasta obtinuta. Se orneaza dupa cum place fiecaruia, rapid, cu ce aveti la indemana sau se pune mousse-ul in boluri mici. Eu am taiat paine, cu ajutorul unei forme de prajitura, in forma de stea si le-am prajit putin. Apoi am pus mousse-ul pe paine si am ornat cu lamaie si rondele de masline negre. Alte felii de bagheta le-am prajit , am pus mousse-ul intr-un posh si am ornat bagheta prajita.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.