Rosii umplute cu peste

Rosiile se spala, se golesc de seminte si se lasa la scurt. Intr-un castron se freaca pestele fiert cu miezul de la rosii, uleiul, sarea, piperul si c

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii mici si tari
  • 150 gr. peste fiert
  • 1 ceapa
  • 50 g unt
  • zeama de la jumatate de lamiie
  • sare
  • piper si ulei

Mod de preparare

Rosiile se spala, se golesc de seminte si se lasa la scurt. Intr-un castron se freaca pestele fiert cu miezul de la rosii, uleiul, sarea, piperul si ceapa tocata fin. Cind amestecul devine ca o pasta, se umplu rosiile, care apoi se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Se dau la cuptor pentru 10-15 minute.
Se servesc reci stropite cu zeama de lamiie

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chec cu cacao si fructe confiate

Pentru ca mi-au ramas niste albusuri de la cozonaci, m-am gandit sa le transform in niste checuri delicioasa, asa ....ca la...

Chec cu cacao si fructe confiate
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca