Stiuca cu legume

Eu consider acest preparat un aperitiv delicios pentru o masa festiva!

Portii
2
Timp pregatire
45 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 stiuca de aprox.1 kg
  • 200 gr amestec de legume
  • ulei de masline
  • o lingurita de amestec de condimentate
  • o lingurita de legume deshidratate fara sare
  • un praf de sare

Mod de preparare

Se curata stiuca de solzi, apoi se taie in partea de sus, pe spinare, indepartand cu grija spinarea si coastele pestelui. Spalam bine pestele, il stropim cu ulei de masline, il saram si condimentam dupa gust. Legumele daca sunt prospete, se curata si se spala bine apoi se taie in cubulete mici si se fierb in apa cu sare. La fel procedam si cu cele congelate numai ca le dam in cateva clocote in apa cu sare, apoi se scurg bine. Umplem portofelul format la peste cu aceste legume fierte, apoi fixam partea de la coada cu 2 scobitori, sa nu curga legumele. Se asaza pestele intr-o tavita cu partea taiata si umpluta cu legume in sus, stropim bine cu ulei de masline, presaram peste peste praful de legume deshidratate, mai turnam un pic de ulei in tava si dam la cuptor cca. 30 minute la foc potrivit, pana se rumeneste usor pestele. Se serveste cald, dar este delicios si rece.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca