Sufleu de salau

Fierbem salaul, ii scoatem oasele, se desface carnea in fileuri. Se prepara sosul alb din unt, faina si lapte sau zeama in care a fiert pes­tele. S

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salau
  • 2 linguri faina
  • zeama de la o lamaie
  • 60 g unt
  • 200 g svaiter sau cascaval
  • 1 1/2 pahar lapte
  • 3 oua

Mod de preparare

Fierbem salaul, ii scoatem oasele, se desface carnea in fileuri. Se prepara sosul alb din unt, faina si lapte sau zeama in care a fiert pes­tele. Se amesteca pe foc pana se ingroasa. Se lasa sa se raceasca, se adauga trei galbenusuri, zeama de lamaie, branza rasa pe razatoarea mica si albusurile batute spuma. Se pun intr-un vas de sticla incasabila, uns cu unt, fileurile de salau, se toarna sosul, se presara cascavalul ras si se introduce in cuptor sa se coaca.
Se pune in cuptor cu 40 minute inainte de a se servi.

Alte retete recomandate:

Placinta cu dovleac

Ardei umpluti

Zacusca de ciuperci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasi

Au iesit 33 de bucati.

Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca