Pune rosiile pentru putin timp in apa clocotita, decojeste-le si taie-le cubulete. Decojeste vanata si dovleceii si taie-i in doua. Scoate miezul ard
Pune rosiile pentru putin timp in apa clocotita, decojeste-le si taie-le cubulete. Decojeste vanata si dovleceii si taie-i in doua. Scoate miezul ardeiului si feliaza-l. Toaca marunt ceapa rosie curatata si piseaza usturoiul. Prajeste vanata pe o lingura de ulei, scoate-o din tigaie si las-o sa se scurga. Sterge tigaia cu un prosop de bucatarie. Adauga o ligura de ulei si prajeste dovleceii. Repeta acelasi lucru cu ceapa, iar apoi cu ardeiul. La sfarsit pune toate legumele inapoi in tigaie. Adauga rosiile, usturoiul si busuiocul. Condimenteaza cu sare, piper si chimen si fierbe timp de 20 de minute la foc mic. Clateste si sterge feliile de peste. Taie cuburi pestele. Aseaza-i peste legume si stropeste-i cu putin sos. Condimenteaza cu sare si piper, inabuse-i fara capac 10-15 minute.
Alte retete cu peste delicioase
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti