Aperitive de rosii umplute cu salata de vinete

Rosiile umplute cu salata de vinete sunt aperitive sanatoase si delicioase de legume. Rosiile se taie in forma de cosulet, se scobesc inauntru cu lingurita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 rosii potrivite
  • 2 vinete
  • 2 cepe
  • 100 ml ulei
  • sare
  • biovegetal

Mod de preparare

Rosiile umplute cu salata de vinete sunt aperitive sanatoase si delicioase de legume. Rosiile se taie in forma de cosulet, se scobesc inauntru cu lingurita si se lasa la scurs timp de o jumatate de ora. Vinetele se coc, se curata si se lasa la scurs, apoi se toaca si se amesteca bine cu ceapa tocata marunt, sarea, biovegetal si ulei, dupa care se umplu rosiile si se decoreaza cu patrunjel verde.


Rosiile umplute cu salata de vinete se servesc ca si aperitiv.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Capunati cu ciuperci - de post

 Apreciez pastele italiene. Daca am incercat un sortiment si-mi place, cu siguranta il voi achizitiona din nou. Capunati...

Capunati cu ciuperci - de post
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca