Un aperitiv sanatos si usor de preparat.
Se iau roșiile, se crestează un căpăcel, se scobesc în interior și apoi se pun la scurs. Între timp, se pune cuș-cuș-ul în supa de legume fierbinte și se lasă la înmuiat timp de 5-10 minute. După ce se răcește puțin, se amestecă cuș-cuș-ul împreună cu restul ingredientelor și se umple fiecare roșie cu compoziția obținută. Se decorează cu verdeață și cu semințe de floarea-soarelui ușor rumenite.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii