Bruschetele sunt aperitivul perfect si le poti pregati in sute de feluri, de la cele clasice cu rosii, pana la cele cu somon afumat, ansoa, branzeturi cu mucegai nobil si multe altele.
Taie rosiile pe jumatate si inlatura semintele cu ajutorul unei lingurite.
Tapeteaza-le apoi cu cateva servetele si lasa-le la scurs cca 20 min.
Zdrobeste busuiocul intr-un mojar, adauga 2 linguri de ulei de masline si potriveste de sare si piper.
Taie bagheta felii oblice.
Taie usturoiul pe jumatate, pe lungime. Unge feliile de paine cu ulei de masline, apoi cu usturoi si presara parmezan ras pe deasupra.
Pune-le intr-o tava cu hartie de copt si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade, pentru cateva minute, pana se rumenesc.
Scoate-le din cuptor si lasa-le sa se raceasca.
Taie rosiile cubulete. Amesteca-le apoi cu busuiocul si uleiul de masline.
Pune cate o lingurita din rosiile amestecate cu busuioc peste fiecare bucata de paine in parte.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseReteta aceasta face parte din categoria retetelor rapide! Se face atat de usor, este satioasa, iar ardeii kapia copti ii dau...
Salata de cartofi cu ardei kapia coptiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii