Bruschetele sunt aperitivul perfect si le poti pregati in sute de feluri, de la cele clasice cu rosii, pana la cele cu somon afumat, ansoa, branzeturi cu mucegai nobil si multe altele.
Taie rosiile pe jumatate si inlatura semintele cu ajutorul unei lingurite.
Tapeteaza-le apoi cu cateva servetele si lasa-le la scurs cca 20 min.
Zdrobeste busuiocul intr-un mojar, adauga 2 linguri de ulei de masline si potriveste de sare si piper.
Taie bagheta felii oblice.
Taie usturoiul pe jumatate, pe lungime. Unge feliile de paine cu ulei de masline, apoi cu usturoi si presara parmezan ras pe deasupra.
Pune-le intr-o tava cu hartie de copt si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade, pentru cateva minute, pana se rumenesc.
Scoate-le din cuptor si lasa-le sa se raceasca.
Taie rosiile cubulete. Amesteca-le apoi cu busuiocul si uleiul de masline.
Pune cate o lingurita din rosiile amestecate cu busuioc peste fiecare bucata de paine in parte.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii