Bruschetele sunt aperitivul perfect si le poti pregati in sute de feluri, de la cele clasice cu rosii, pana la cele cu somon afumat, ansoa, branzeturi cu mucegai nobil si multe altele.
Taie rosiile pe jumatate si inlatura semintele cu ajutorul unei lingurite.
Tapeteaza-le apoi cu cateva servetele si lasa-le la scurs cca 20 min.
Zdrobeste busuiocul intr-un mojar, adauga 2 linguri de ulei de masline si potriveste de sare si piper.
Taie bagheta felii oblice.
Taie usturoiul pe jumatate, pe lungime. Unge feliile de paine cu ulei de masline, apoi cu usturoi si presara parmezan ras pe deasupra.
Pune-le intr-o tava cu hartie de copt si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade, pentru cateva minute, pana se rumenesc.
Scoate-le din cuptor si lasa-le sa se raceasca.
Taie rosiile cubulete. Amesteca-le apoi cu busuiocul si uleiul de masline.
Pune cate o lingurita din rosiile amestecate cu busuioc peste fiecare bucata de paine in parte.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii