Bruschette

Se pun feliile pe o tava in cuptor. Intre timp se spala si se taie cubulete foarte mici rosiile. Se lasa pana se rumenesc (dupa preferinta). Cand se s

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-8 felii de paine taiate destul de subtiri
  • 2 rosii potrivite (ciuperci)
  • un catel de usturoi si putin unt (margarina sau preferabil ulei de masline)

Mod de preparare

Se pun feliile pe o tava in cuptor. Intre timp se spala si se taie cubulete foarte mici rosiile. Se lasa pana se rumenesc (dupa preferinta). Cand se scot din cuptor se ung cu catelul de usturoi si cu untul (margarina sau uleiul de masline), dar nu prea mult. Acum se presara cubuletele de rosii.


Se aseaza frumos pe o farfurie si daca doriti puteti presera putin partunjel tocat pentru a da culoare si a face mai apetisanta gustarea!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...