Ce nu poate lipsi de pe un platou aperitiv? Rosiile aperitiv umplute! Cu orice fel de umpluturi, merg de minune la mesele festive, insa clasicele raman rosiile umplute cu branza. Incercati-le si voi!
Spalati bine rosiile, taiati-le capacele si puneti-le cu fundul in sus la scurs pe un servetel.
Se piseaza telemeaua cu furculita, se amesteca cu verdeturile si ceapa verde tocata marunt, crema de branza cu verdeata si sare dupa gust.
Se umplu rosiile cu pasta de branza, se aseaza capacele si se dau la frigider pana la servire, insa se pot servi si imediat. Pofta mare!
Rosiile umplute se servesc reci, alaturi de alte aperitive, pe platorui cu combinatii mixte.
Bun tare multicookerul asta! Am vrut sa incerc aceasta prajitura( care este mai pretentioasa la coacere), la multicooker si...
Prajitura cu iaurt si mere, la multicookerIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.