Incalzim in prealabil cuptorul. Spalam rosiile, apoi le taiem un capacel deasupra cu ajutorul unui cutit sscutit. Golim cu grjia interiorul. Rasturnam
Incalzim in prealabil cuptorul. Spalam rosiile, apoi le taiem un capacel deasupra cu ajutorul unui cutit sscutit.
Golim cu grjia interiorul.
Rasturnam rosiile pt a se scurge bine.
Intr-un bol amestecam branza de capra proaspata cu ulei de masline, pana cand obtinem o pasta omogena. Saram si piperam.
Umplem rosiile. Punem capacelul deasupra si le asezam intr-un vas, apoi le punem la cuptor.
Coaceti timp de 40-45 minute.
Servim cald pe pat de salata decorat cu frunze de busuioc.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii