Rosii cu branza

Incalzim in prealabil cuptorul. Spalam rosiile, apoi le taiem un capacel deasupra cu ajutorul unui cutit sscutit. Golim cu grjia interiorul. Rasturnam

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 rosii mijlocii
  • 300g branza de capra
  • 4 linguri de ulei de masline
  • frunze de busuioc
  • sare si piper

Mod de preparare

Incalzim in prealabil cuptorul. Spalam rosiile, apoi le taiem un capacel deasupra cu ajutorul unui cutit sscutit.

Golim cu grjia interiorul.

Rasturnam rosiile pt a se scurge bine.

Intr-un bol amestecam branza de capra proaspata cu ulei de masline, pana cand obtinem o pasta omogena. Saram si piperam.

Umplem rosiile. Punem capacelul deasupra si le asezam intr-un vas, apoi le punem la cuptor.

Coaceti timp de 40-45 minute.

Servim cald pe pat de salata decorat cu frunze de busuioc.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide