Rosii cu mozzarela

Spalam rosiile, le scurgem si le uscam bine. Taiem fiecare rosie in 4 felii orizontale. Le punem pe o bucata de hartie absorbanta. Taiem mozarella in

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii mari
  • 2 bucati de mozzarela
  • 1 borcan mic de pesto
  • 2 lg ulei de masline
  • frunze de busuioc
  • sare si piper

Mod de preparare

Spalam rosiile, le scurgem si le uscam bine. Taiem fiecare rosie in 4 felii orizontale. Le punem pe o bucata de hartie absorbanta.

Taiem mozarella in 12 felii.

Reconstituim rosiile, intercaland intre fiecare doua felii sos pesto, mozarella, sare si piper.

Stropim cu ulei de masline si decoram cu busuioc.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...