Spalam rosiile, le scurgem si le uscam bine. Taiem fiecare rosie in 4 felii orizontale. Le punem pe o bucata de hartie absorbanta. Taiem mozarella in
Spalam rosiile, le scurgem si le uscam bine. Taiem fiecare rosie in 4 felii orizontale. Le punem pe o bucata de hartie absorbanta.
Taiem mozarella in 12 felii.
Reconstituim rosiile, intercaland intre fiecare doua felii sos pesto, mozarella, sare si piper.
Stropim cu ulei de masline si decoram cu busuioc.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii