Rosii frantuzesti

Rosiile se golesc de miez, dupa care se stropesc cu sosul vinegreta, preparat din 2 linguri ulei si 2 linguri otet, sare si piper. Se lasa rosiile cu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 rosii mari
  • 1 cutie ton conservat
  • 1 ou
  • 1 pahar maioneza
  • 1 lingura mustar
  • 4-5 linguri sos vinegreta(ulei
  • otet
  • sare
  • piper)
  • marar

Mod de preparare

Rosiile se golesc de miez, dupa care se stropesc cu sosul vinegreta, preparat din 2 linguri ulei si 2 linguri otet, sare si piper. Se lasa rosiile cu sos o ora, la frigider. Intre timp se toaca tonul, oul rascopt si mararul. Se amesteca toate cu maioneza si mustarul si se umplu rosiile cu compozitia obtinuta.
Rosiile se servesc stropite cu sosul in care s-au marinat.

Alte aperitive:

Chiftele

Saratele

Ciuperci umplute

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...