Spalam rosiile, se taie capacele si se golesc de miez cu un cutit ascutit. Le lasam sa se scurga pina cind se pregateste umplutura. Se rumeneste piine
Spalam rosiile, se taie capacele si se golesc de miez cu un cutit ascutit. Le lasam sa se scurga pina cind se pregateste umplutura.
Se rumeneste piinea in unt, se farimiteaza cu mina si se pune intr-o farfurie adinca. Peste ea se pune pestele desarat si fara oase, tocat marunt. Se amesteca usor, apoi se adauga miezul de la o rosie, verdeata to-
cata marunt si o ceasca de lapte dulce.
Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, se umplu cu acesta rosiile care se asaza pe un platou
de sticla uns cu unt.
Se rade cascavalul deasupra rosiilor, se introduce
forma in cuptorul incins si se tine pina cind rosiile se inmoaie usor.
Se servesc calde.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti