Rosii umplute

Aceste aperitive cu rosii se prepara foarte usor si simplu. Pentru rosiile umplute mai aveti nevoie de oua, maioneza de soia, branza de soia, verdeata si salata verde.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii
  • 3 oua
  • 100 gr maioneza de soia
  • 50 gr branza de soia
  • verdeata
  • 1 salata verde

Mod de preparare

Se taie rosiile transversal, pe din doua, apoi se scoate pulpa cu o lingurita si se asaza cu taietura in jos si se lasa la scurs. Ouale se fierb tari, apoi se curata sis e taie jumatati. In fiecare cosulet de rosie se pune o jumatate de ou si se spriteaza cu maioneza de soia. Se asaza pe un platou frunze de salata in evantai, apoi se asaza cosuletele peste care se rade fin branza si se presara verdeata tocata fin.


Se servesc ca aperitiv.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...