Rosii umplute cu batog

Se pun feliile de batog sa fiarba cu ceapa, morcov si patrunjel, apoi se scot din apa, se taie cuburi mici si se amesteca cu sos alb si patrunjel ver

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr batog
  • sos alb
  • patrunjel verde tocat
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 8-10 rosii

Mod de preparare

Se pun feliile de batog sa fiarba cu ceapa, morcov si patrunjel, apoi se scot din apa, se taie cuburi mici si se amesteca cu sos alb si patrunjel verde tocat. Cu aceasta pasta se umplu rosiile.


Se orneaza cu verdeata

Alte retete:

Placinta cu dovleac

Ciuperci umplute

Chiftelute

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide