Rosii umplute cu branza

Rosiile proaspete, tari, spalate si scobite se asaza pe un fund sa se scurga. Branza telemea se freaca cu dosul lingurii pana devine ca o pasta si se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 19 rosii
  • 500 gr branza telemea sau
  • 300 gr cascaval
  • 50 gr unt
  • marar verde tocat
  • patrunjel verde
  • 2 linguri smantana

Mod de preparare

Rosiile proaspete, tari, spalate si scobite se asaza pe un fund sa se scurga. Branza telemea se freaca cu dosul lingurii pana devine ca o pasta si se amesteca cu verdeata tocata, apoi se umplu rosiile. Daca se foloseste cascaval, atunci acesta se rade pe razatoarea mica, se amesteca cu smantana si apoi se umplu rosiile.


Se presara putin patrunjel verde tocat marunt.

Alte aperitive:

Rosii umplute cu piept de pui

Arici din pateu de ficat de pui

Zacusca

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide