Rosiile proaspete, tari, spalate si scobite se asaza pe un fund sa se scurga. Branza telemea se freaca cu dosul lingurii pana devine ca o pasta si se
Rosiile proaspete, tari, spalate si scobite se asaza pe un fund sa se scurga. Branza telemea se freaca cu dosul lingurii pana devine ca o pasta si se amesteca cu verdeata tocata, apoi se umplu rosiile. Daca se foloseste cascaval, atunci acesta se rade pe razatoarea mica, se amesteca cu smantana si apoi se umplu rosiile.
Se presara putin patrunjel verde tocat marunt.
Alte aperitive:
Rosii umplute cu piept de pui
Arici din pateu de ficat de pui
Zacusca
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti