Rosii umplute cu carne si ciuperci

Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se taie marunt un rest d

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 rosii mijlocii
  • putina carne de pasare fiarta
  • sau fripta
  • 3-4 ciuperci
  • sare
  • piper
  • putin otet
  • patrunjel
  • Pentru maioneza:
  • 1 galbenus
  • 1 lingurita de mustar
  • 50 g ulei

Mod de preparare

Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga.

Se taie marunt un rest de carne de pasare, fiarta sau fripta, se amesteca cu maioneza, adaugind citeva ciuperci taiate felii si fierte in apa cu sare.

Se umplu rosiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciuperca, si se asaza pe farfurie, cu frunze de patrunjel verde imprejur.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Ciorba de fasole verde

Ciorba de peste

Ciorba de perisoare a la grec

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-Pot

Bun aparatul asta, face mancare singur!

Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos