Rosii umplute cu ciuperci

Spalam rosiile si se golesc de miez. Se lasa sa se scurga, timp in care se pregateste umplutura. Spalam ciupercile in mai multe ape, se taie felii su

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 rosii mijlocii
  • 200 g ciuperci
  • 1 pahar de smintina
  • verdeata tocata
  • sare
  • piper macinat
  • 1 galbenus
  • 2 linguri de unt

Mod de preparare

Spalam rosiile si se golesc de miez. Se lasa sa se scurga, timp in care se pregateste umplutura.

Spalam ciupercile in mai multe ape, se taie felii subtiri si se pun sa scada pe foc mic, cu o lingura de unt, sare, piper macinat si verdeata tocata.

Se ia cratita de pe foc si,se lasa amestecul sa se raceasca, apoi se amesteca cu un galbenus crud.

Cu aceasta umplutura se umplu rosiile, care se asaza intr-o forma unsa cu unt, se acopera cu smintina si se tin in cuptorul cald, o jumatate de ora.

Miezul de la rosii se pune printre rosiile umplute


Se servesc calde, acoperite cu sos de rosii si smintina.

Ate sugestii

Salata de vinete

Salata de telina

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii