Rosii umplute cu conopida si maioneza

Se scobesc rosiile, se sareaza si se lasa la scurs. Maioneaza se prepara dintr-un galbenus si putin ulei. Se pune conopida la fiert, in apa fierbinte

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-12 rosii
  • 500 gr conopida
  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se scobesc rosiile, se sareaza si se lasa la scurs. Maioneaza se prepara dintr-un galbenus si putin ulei. Se pune conopida la fiert, in apa fierbinte cu sare, apoi se desface in bucatele si se amesteca cu maioneza. Se umplu rosiile cu aceasta compozitie.


Se servesc asezate pe foi de salata verde. Alte aperitive:

Chiftele Placinta de dovleac Oua umplute

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...