Se scobesc rosiile, se sareaza si se lasa la scurs. Maioneaza se prepara dintr-un galbenus si putin ulei. Se pune conopida la fiert, in apa fierbinte
Se scobesc rosiile, se sareaza si se lasa la scurs. Maioneaza se prepara dintr-un galbenus si putin ulei. Se pune conopida la fiert, in apa fierbinte cu sare, apoi se desface in bucatele si se amesteca cu maioneza. Se umplu rosiile cu aceasta compozitie.
Se servesc asezate pe foi de salata verde. Alte aperitive:
Chiftele Placinta de dovleac Oua umplute
"Bunatati pentru Craciun" Un tort foarte apreciat si gustos!
Desert tort spirala cu jeleu de zmeura si oreoIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa