Rosii umplute cu cruditati

Spalam rosiile, se scobesc cu un cutit ascutit si se lasa sa se scurga. Intr-un vas adinc se taie sunca felii subtiri, se amesteca cu ouale taiate fel

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua fierte tari
  • 200 g sunca slaba
  • 6 rosii mijlocii
  • 2 linguri verdeata tocata
  • miezul de la 2 salate verzi
  • 2 lamai
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • usturoi

Mod de preparare

Spalam rosiile, se scobesc cu un cutit ascutit si se lasa sa se scurga.

Intr-un vas adinc se taie sunca felii subtiri, se amesteca cu ouale taiate felii, cu salata verde tocata marunt si miezul de la doua rosii.

Se sareaza amestecul si se condimenteaza cu usturoi tocat marunt sau cu piper macinat.

Se stoarce zeama de la jumatate de lamiie peste amestec, se pune ulei si se omogenizeaza, amestecind usor.

Umplem rosiile, le punem pe un platou, se tin la rece citeva ore si se servesc intregi.
Alte retete recomandate

Salate

Salata orientala

Salata de pui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide