Rosii umplute cu fasole

1. Se spala rosiile si li se taie un capacel; apoi se scoate miezul din ele, se sareaza si se stropesc cu un pic cu otet. 2. Se aseaza rosiile cu fata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii
  • 250 g fasole verde
  • salata verde
  • 2-3 catei usturoi
  • patrunjel
  • 50 ml ulei
  • 15 ml otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Se spala rosiile si li se taie un capacel; apoi se scoate miezul din ele, se sareaza si se stropesc cu un pic cu otet.

2. Se aseaza rosiile cu fata in jos si se lasa la scurs.

3. Se pune fasolea verde la fiert in apa cu sare si cand e gata se arunca apa.

4. Se pune la racit, iar apoi se taie in bucatele de circa 2 cm, se stropeste cu putin ulei, otet si usturoi zdrobit.

5. Se lasa fasolea asa pentru 30 minute, iar apoi pune fasolea la scurs.

6. Se umplu rosiile cu acest amestec.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...