Rosii umplute cu fasole

1. Se spala rosiile si li se taie un capacel; apoi se scoate miezul din ele, se sareaza si se stropesc cu un pic cu otet. 2. Se aseaza rosiile cu fata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii
  • 250 g fasole verde
  • salata verde
  • 2-3 catei usturoi
  • patrunjel
  • 50 ml ulei
  • 15 ml otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Se spala rosiile si li se taie un capacel; apoi se scoate miezul din ele, se sareaza si se stropesc cu un pic cu otet.

2. Se aseaza rosiile cu fata in jos si se lasa la scurs.

3. Se pune fasolea verde la fiert in apa cu sare si cand e gata se arunca apa.

4. Se pune la racit, iar apoi se taie in bucatele de circa 2 cm, se stropeste cu putin ulei, otet si usturoi zdrobit.

5. Se lasa fasolea asa pentru 30 minute, iar apoi pune fasolea la scurs.

6. Se umplu rosiile cu acest amestec.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sarmale in foi de varza acra - reteta clasica

Sarmalele reprezintă felul de mâncare adorat cel mai mult de români, în special de sărbători, iar eu de...

Sarmale in foi de varza acra - reteta clasica
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca