Ficatul, taiat in bucati mici, se prajeste putin in ulei, se lasa sa se raceasca si se da prin masina de tocat impreuna cu piinea stoarsa bine. Se ame
Ficatul, taiat in bucati mici, se prajeste putin in ulei, se lasa sa se raceasca si se da prin masina de tocat impreuna cu piinea stoarsa bine. Se amesteca apoi intr-un castron cu ceapa inabusita in uleiul ramas de la ficat, cu galbenusurile, untul, sarea si piperul. La sfirsit, se adauga albusurile batute spuma si se amesteca usor. Cu compozitia rezultata se umplu rosiile, care se asaza intr-un vas potrivit de mare, uns cu ulei. Se pun la cuptor sa se gratineze 8-10 minute.
Se servesc reci
De mult timp poftem la aceasta fripturica vazuta la prietena noastra Mitinita....
Friptura tiganeasca de porc- la gratarOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj