Ficatul, taiat in bucati mici, se prajeste putin in ulei, se lasa sa se raceasca si se da prin masina de tocat impreuna cu piinea stoarsa bine. Se ame
Ficatul, taiat in bucati mici, se prajeste putin in ulei, se lasa sa se raceasca si se da prin masina de tocat impreuna cu piinea stoarsa bine. Se amesteca apoi intr-un castron cu ceapa inabusita in uleiul ramas de la ficat, cu galbenusurile, untul, sarea si piperul. La sfirsit, se adauga albusurile batute spuma si se amesteca usor. Cu compozitia rezultata se umplu rosiile, care se asaza intr-un vas potrivit de mare, uns cu ulei. Se pun la cuptor sa se gratineze 8-10 minute.
Se servesc reci
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii